onsdag 11 augusti 2010

Det är mycket nu....

Börjar bli halvseg i kroppen, undrar vad det kan bero på? ;-)

Det är dags för lite vila. Snart. Ska bara.... I går kväll njöt jag av att komma hem till ett dukat middagsbord, äta mat, prata med barnen, ta det allmänt lugnt. Ingen planerad träning förrän senare. Skön känsla! Dock förde känslan mig till soffan en stund vilket inte är helt optimalt. En stund funderade jag på att stanna där, vilket hade varit helt OK med tanke på all träning jag gjort sista tiden, men mannen ville så gärna ha med mina snabba ben till backträningen (OK, det det med snabba ben var önsketänkande, han vill nog bara ha någon att springa om med sig).

Jag bytte om i snigeltempo, solen sken ute, vi drog iväg utan tydligt mål. Gillar inte sånt egentligen men ibland måste man flytta sina gränser. Även om man är en strukturfascist utan dess like. 3,3 km uppvärmning, mannen hittar en lämplig backe. Jag tycker inte den är lämplig - alldels för brant, kuslig och full med rullgrus. Jag tar en yttepytteliten asfaltsbacke i stället. Flytta gränser, jojjomensan. Hinner med 12 rus, skada ryggen och fundera på livet innan mannen är klar. Kort nedvarvning tillbaka till gymmet där 60 minuter härlig, svettig BodyPump väntade. Ryggen spökar lite än, tror jag behöver tänja mer.

I dag är en ny dag! Paddling stod på schemat men är inställt. Det blir nog racer i dag. Och i morgon långpass löpning. Men SEN, sen är det vila i två dagar. På heder och samvete. Ska till Örebro fredag - söndag. Kul!

Väntar på vilan nu....

1 kommentar:

Malin Olsson sa...

Ja, unna dig lite vila nu människa! Vad händer i Örebro då?