tisdag 31 augusti 2010

Paket till mig

Älskar att få paket! Sen spelar det ingen roll att jag exakt vet vad det är i, jag har betalat det själv eller till och med att det är till någon annan fast jag bara ska hämta ut det. Det är julafton i alla fall. I dag kom det ett paket innhållande träningsinspiration som heter duga. Det var Functional Moves kläderna som jag beställde förra veckan. Så himla snygga! Kommer att känna mig extremt funktionell och smidig när jag sätter på mig dem. Är helt säker på det. Och vi kommer att vara så snygga, hela teamet klädda i likadana, svarta Functional Moves kläder. Längtar till morgondagens träning och längtar till söndagens mini-release av vårt pass.
Medan jag längtar och ändå har fått en massa endorfiner av nya träningskläder, sticker jag ut och springer en snabb sväng och sedan pumpar jag muskler på BodyPump. Känns fortfarande OK i kroppen men måste erkänna att det kanske kittlas lite mer i halsen än i går. Men inget farligt. Och det känns som att huvudet sakta men säkert börjar tömmas på snor också. Ideligen goda tecken!

1 kommentar:

Sofie RW sa...

Riktigt snygga! Jag tror stehårt på att man tränar bättre med snygga kläder. Och beställer man och betalar själv brukar man få precis, exakt det man vill ha dessutom.