söndag 29 augusti 2010

Träna eller inte

I går botade jag förkylningen i en riktig finnbastu. Ölen drack jag men dopp i sjön struntade jag i. Annars var allt underbart - vädret, vännerna, korven. Lite ont gjorde det i hjärtat när de andra fick springa långpass till bastun men jag fick ju åtminstone cykla tillsammans med barnen. Alltid något. Efter bastu var det en något avslagen fest eftersom man ju blir lätt trött av att basta i flera timmar. Men mysigt var det.

Fördelen med att jag var himla trött på festen är ju givetvis att jag var desto piggare i morse. Somnade nog vid elva och vaknade vid tio i morse. 11 timmars kvalitetssömn. Yes!

I dag är den slappdag då familjen åkt iväg och firat svärmor. Själv pluggar jag Functional Moves och drar snart på möte. Men så dyker den där frågan upp i huvudet - träna eller inte.... Ingen feber på många dagar, inget halsont, inget rassel i bröstet men snuvan har inte riktigt gett med sig. Hmmmm. Får ta på mig pulsklockan tror jag och känna hur det känns när vi repar Functional Moves. Det får avgöra om det blir ett pass BodyCombat eller inte.

I morgon hoppas jag på en kort löptur på kvällen. Hoppas, hoppas!
Har förresten äntligen läst nya Runners World, känns inte så bra att skapa falska förhoppningar för kroppen som ändå inte får springa. Men jag blev glad när jag läste "Snabbfixen", övningar som gör en löpare glad. ALLA övningar är med som moment i Functional Moves. Innebär att jag kommer att bli snabb som blixten inom kort! Stay tuned!

Inga kommentarer: