söndag 1 augusti 2010

Söndagsträning och längtan till Åland

I dag har jag tagit tag i träningen på allvar igen. Först med en löptur på 7,6 km som gick över förväntan. Eller rättare sagt, förväntningarna var satt till noll komma noll. Vädret var klibbigt och varmt, kände mig trött i kroppen men beslöt att ta en runda i alla fall. Bra tänkt för det gick riktigt bra! Sakta men säkert.

Bestämde oss i all hast att renovera dotterns rum, snabbt in på IKEA för golvköp och in på Coop för att köpa tak. Hem, riv ut alla grejer (miljarders miljarder) ur rummet. Lämnade dotterna rivandes tapeter efter jag fixat mat, dags för kvällspassen. Körde "best-of" BodyCombat med kollegan och en "nying", gick riktigt bra och jag var riktigt på G. Stannade sedan, efter lite velande, kvar på core också. Välbehövligt men herregud - är det någon som sålt mina magmuskler på Blocket eller?

Har precis sett Emma Gren ta silver, vilken tjej! Följer verkligen inte friidrotten frenetiskt men då och då kan man zappa in det för att få inspiration. Får också inspiration av att titta på bilderna från Åland, Eckerö. Mmmm, längtar tillbaka.

2 kommentarer:

Mia sa...

Hej, har läst din blogg ett tag och har den som inspiration för mitt eget tränande. Kul att du gillade Åland, för där bor jag! Jag klarade min allra första mil igår och är såå stolt. Bästa träningen just nu är spinning, combat och löpning. Jag är helsåld på combat :).

Marre sa...

Vad kul Imsa att du uppskattar min blogg! Och Åland är så härligt, lyllos dig som bor där. Grattis också till din allra första mil, det är något speciellt det!