fredag 20 augusti 2010

Never waste a good uppförsbacke

Ööööh, vet inte riktigt vad jag knäppt kort på men det får sammanfatta mitt långpass på något sätt....
Jag jobbar med mental träning nu, är inne i en svacka där det känns lite jobbigt med både det ena och det andra. Tur att man har bra kompisar som lyssnar och ger tips mitt ute i skogen på jakt efter kontroller. Tack Taina också för din kommentar. För visst är det så att allt hänger på hur man uppfattar sig själv, sin prestation. Det gäller att älska sig själv vad som än händer och vilka utmaningar som kommer i vägen. Strunt samma om vågen visar några kilo för mycket, huvudsaken är att jag mår bra och att kroppen är stark och uthållig. Det ska jag ta fasta på! Men däremot ska jag behandla min kropp som en drottning och ge den vad den behöver lite mer och lite oftare.....

Men, i går var det dags för the långpass som jag gruvat mig för. Har ju inte känt mig som en löpare på ett tag. Men vet ni - i går lyckades jag vända det hela med tanken kraft. Jag tvingade mig själv att tänka positivt, att se varje uppförsbacke som en utmaning, att njuta av de små grodorna som hoppade på grusvägen, att längta efter varje ny kilometer som uppenbarade sig. Tog mig också tid att njuta av stillheten ute i skogen, att inte stressa igenom passet bara för att få det överstökat. Så himla skönt! 15 kilometer blev det, vissserligen sakta men so what! Jag fixade det med gott mod och gott humör!

Efteråt var det alltså dags för terapisnack med Multisportkompisen och vi vara bara bäst! Tog varje kontroll utan minsta tvivel, en efter en betade vi av dem. Bäst!

I dag börjar min tre dagars utbildning i Functional Moves i Stockholm, härligt! Det kanske kommer en och annan bild, vem vet? Ha en bra helg, vänner!

Oj vad mycket engelska det smög sig in, är det Taina som inspirerat from over there kanske?

1 kommentar:

Sofie RW sa...

Man får en såndär härlig känsla i hela kroppen när man läser detta inlägg. Klart att ni är bäst!