tisdag 17 augusti 2010

Höst och rutiner

Nämen inte blev det någon jogg i morse inte. Tröttheten är som en klubba över mig fortfarande även om det börjar bil bättre. I morse orkade jag till och med tömma diskmaskinen.... ;-)

I eftermiddag ska jag försöka ge mig ut på en lätt, lätt runda för att rensa tankar och ladda för skolstart. Ser fram emot både skolstart och löpning, det är på något sätt rutin och rutiner är sköna att ha i ryggraden.

För övrigt letar jag alltid efter projekt på hösten, något kul att sätta tänderna i, planera och fixa, se fram emot. Hittills har jag inget konkret men kanske är början till det utbildningen i Functional Moves som jag ska gå i Stockholm i helgen. Ett nytt tänk, en ny utmaning. Me like!

Mer om Functional Moves kan du läsa på http://www.theacademy.se/ (där jag också hämtat utbildningsbeskrivningen nedan).

Lär dig att instruera atletisk, effektiv och enkel funktionell träning i grupp med leg. sjukgymnasten Magnus Ringberg och idrottsläraren Christina Sivertsson. En unik utbildning som kommer att utveckla dig som instruktör och ge dig ett träningssystem som enkelt får dig att lyckas i ditt arbete att erbjuda träningspass av hög kvalitet.

FUNCTIONAL MOVES®är ett träningssystem som är grundlagt för att skapa komplett atletisk träning. Träningen ger uthållighets- och explosiv styrka, stabilitet, balans och rörlighet. Genom att sätta rörelser i ett logiskt flöde och utmana kroppen ur ett funktionellt perspektiv kan du möta en bred målgrupp i träningssalen.

1 kommentar:

Sofie RW sa...

Om du tömde diskmaskin idag kommer du ju typ att springa ett marathon innan tuppen vaknar vid jul!

Spännande med Functional moves utbildningen. Ett härligt driv du har!