måndag 20 oktober 2014

Svisch

Dagarna flyger iväg, det är bara måndag och fredag i veckorna och jag hinner knappt till jobbet innan det är dags att gå hem.

Hela förra veckan blev en märklig historia. För att avleda/hantera sorgen drog vi igång världens projekt där hemma. Jag städade ur h*vetesrummet och efter det beslutades det raskt att Sonen skulle få Dotterns rum. Det rummet är så mycket större och hon är aldrig hemma. Ungefär så resonerade vi. Och hur svårt kan det vara att skifta lite grejer? Väldigt svårt visade det sig. Det har bedömts grejer (det här Nalle-benet, vill hon spara det eller råkade det bara bli kvar och varför har hon dragit loss det?), slängts grejer, vikits kläder som ska till Röda Korset, dammats, dammats och dammats igen. Hela veckan har vi grejat med det där så fort det funnits en minut över.

Fredag kväll var finalen då det skulle handlas skrivbord och soffa. Dock blev det bara skrivbord för soffan skulle vi fundera lite till på. Till typ morgonen efter för då kom Sonen på att den där soffan var väldigt fin ändå.... En till tur till IKEA då. Men bra blev det när vi äntligen ansågs vara klara på lördag eftermiddag. Vad dottern tyckte om detta byte låter jag vara osagt.... :)
Hann med ett kort spinningpass på 45 minuter och efter det styrka (knäböj, chins, marklyft och dips). Grymt pass! Fortfarande träningsvärk. Avslutade med mysig middag hos vänner.

 

Söndag morgon, sooooooovmorgon. Sen blev det bråttom för min pappa hade blivit dålig. Tid till sjukhus men innan det mattepluggande med Dottern och faktiskt en mils löpning också. Hann med två innebandymatcher (båda förluster) och det vanliga simmet med Gävle Tri. Trots allt en riktigt bra helg. Just ja, blev visst Skumtomtar också i soffan.

Inga kommentarer: