lördag 2 mars 2013

OK - JAG GER MIG!!!

Jag kommer ihåg, då för länge sedan (tre veckor i morgon) när jag åkte till gymmet för att dra av ett spinningpass följt av Functional Moves och B-Fit. Jag kom hem helt slut, lite mer slut än vanligt kanske. Och PANG, på måndagen fanns det elaka virus/baciller i hela min kropp.

Tänkte att jag direkt skulle mota Olle i grind och var därför till doktorn på onsdagen och fick konstaterat halsfluss. Fick med mig orden "ingen träning förrän du ätit hela kuren på 10 dagar och sedan vilat i 7 dagar". Men eller hur tänkte jag sturskt. Jag är aldrig sjuk så länge. Det har nu gått 10 dagar + 7 dagar + 1 dag. Med undantag av en liten utflykt för att svinga kulor. Som inte gick bra. Så ja, den nonchalanta doktorn kanske hade rätt. Jag ger mig.

Nu sitter det onda i öronen konstigt nog. Jag hoppas dock att det beror på höjdskillnaden mellan Tandådalen och hemma. Fortfarande supersnuvig men träning är ju faktiskt OK så länge det inte är nedanför halsen. Så i morgon bitti kommer jag att sitta på en spinningcykel och köra Vasaloppsspinning. Dock håller jag stenkoll på min puls och håller mig i A1 hela vägen. Kanske kostar jag på mig en liten tripp till A2 i spurten. Kanske. Så nu vet ni.

I morgon kommer jag att lägga om kosten också. Ja, inga direkt stora ändringar men kanske lite mindre av sånt här som jag levt på senaste veckan. Men i kväll är det Mellofest och det finns ju chips kvar som kan bli gammalt om det inte äts upp....

Jo men just ja, jag var ju faktiskt iväg och "tränade" en gång i Sälen. En promenad i solen. Och jag erkänner direkt, jag fick träningsvärk av den.....

Inga kommentarer: