måndag 4 mars 2013

Dagens träning

Polaren och jag ska till gymmet i dag, hon säger att vi ska göra chins, jag säger att i så fall gör vi dem så här:

Hade mitt samtal med coachen i går. Lite trist att prata framtid när jag knappt kan andas. Coachen säger att nästa period kommer att handla om syreupptagning, jag säger att syreupptagning just nu handlar om att få ut allt snor ur näsan så jag kan andas genom den.

För övrigt var det ett bra samtal som mycket kom att handla om sjukdomar och färgen på mitt snor. Men så kan det också vara. Han var lite ledsen för att så många av de han tränar är sjuka och började rannsaka sina program/upplägg..... :)

I mitt fall ska jag träna styrka i kväll. Fyra basövningar riktigt tungt. Men med koll på pulsen förstås. Den får inte sticka iväg för mycket. Och då börjar jag givetvis fundera över hur jag ska kunna göra chins med klapp utan att få upp pulsen. Tror polaren får lyfta upp mig så får hon extra träning. Förutom chins är det marklyft, benböj och dips förstås.

I morgon ska jag testa formen på cykel. På onsdag morgon ger jag mitt utlåtande över hur formen känns och utifrån det formas mitt program för mars. Spännande!

1 kommentar:

Anonym sa...

Verkligen likt våra chins! Men killen på filmen gjorde bara 3st........ Svagt!