måndag 25 mars 2013

Dagens framgångsrecept

1. Ät vanlig frukost (ofast Verum fil och müsli samt den största kaffekoppen som finns i skåpet)

2. Tillsammans med förmiddagskaffet 09:15 intagas ett ägg som jag turligt nog glömt på jobbet i fredags (fast först googlade jag och kollade om det var ätbart och det var det, en vecka klarar det i kylskåp)

3. Vid 11-snåret när det är dags för kaffe igen, ta en halv Keso och ett äpple.
4. Åk iväg till gymmet, byt om och sitt på cykeln typ 11:15.

5. Uppvärmning 10 minuter sedan test av 30-20-10 x 5, vila 2 minuter, upprepa, vila 2 minuter, upprepa igen. Nedvarvning. Total cykeltid 40 minuter. Kroppen är varm, svettig och luktar illa. Härligt.

6. Dra av dig cykelkläderna, dra på dig löparkläderna. Försök göra detta något sånär fort så att stolpigheten i benen kvarstår. Varför? Vet inte coachen säger att det ska vara så så jag lyder.

7. Dra ut i solskenet och spring/stappla 25 minuter. Fuskade med en minut så det blev bara 24 minuter. Hade tänkte springa en minut hit och dit utanför gymmet men det var ett gäng säljare som stod ute och rökte typ där så jag höll på att dö av syrebrist. Urk.

8. Dra av dig löparkläderna, in i duschen, raggardusch.

9. Åk tillbaka till jobbet, värm matdosan medan du förbereder för nästa möte, smygät samtidigt som du startar mötet (telefonmöte alltså). När du lagt på, rapa och du är klar.

10. Sätt dig i bilen och åk 38 mil söderut. Med Keso, frukt och två snackiga killar som sällskap. Klart slut.

1 kommentar:

LinaTriathlet sa...

härligt med spinn och löp! :)