söndag 1 april 2012

Coola MTB-tjejer

Du skall helga vilodagen, oh yes tänkte vi coola MTB-tjejer och drog iväg på en runda på grusvägar i isande vind. Planen var kring 2 mil men det blev snarare dryga 3,5 mil. Kändes rätt rejält i benen mot slutet men inte tappade vi hoppet för det. Nej då. MTB-räven hade nämligen värsta stora ryggsäcken med sig där hon påstod att hon hade alla ingredienser till en Muurikka-wok. Men inte såg vi röken av någon sådan fast vi flera gånger väldigt högljutt påtalade att magarna kurrade.Fick också plocka fram den stora vägatlasen från -73 en gång då vi nästan kört vilse. Nästan enligt MTB-räven, tokvilse enligt oss andra. Nåväl, hem kom vi och just nu försöker jag bara överleva, huttrar som bara den och har skyfflat makaroner och korv som om jag aldrig sett mat förut.


I går var jag också på en runda, mer kontrollerat dock och ingen Muurikka i ryggsäcken. Det blev ett långpass på dryga 16 km som bådar gott inför löparsäsongen. Lätta ben, bra med motivation. Sen fick jag vara med och heja fram tjejerna till DM-guld i innebandy också. Hurra för dem!

Nu, när jag tinat upp och slutat huttra, ska jag försöka ge mig på att lära in de sista låtarna i BodyCombat och byta ut några väl valda övningar i dagens Functional Moves. Vid 20.00 när jag sätter mig i soffan kommer jag att vara död. Helt död.

2 kommentarer:

Uppochhoppa sa...

Bra cyklat! jag var ute nästan två mil idag och satans så kallt det var! Vad härligt att du också ska köra cykelvasan, då måste vi ses ju!!!

Marre sa...

Cykelvasa-dejt låter superbra! Eftersom vi inte har några coola cykelklubbar i den här hålan jag bor i så måste du berätta allt om roliga saker ni gör på träffarna!