torsdag 26 april 2012

Gainomax Sports Team


Fick precis ett roligt mail, jag har blivit utvald att ingå i Gainomax Sports Team och blogga om min väg till Vätternrundan. Ooooops, ytterligare en anledning att börja träna seriöst, cykel alltså för en massa annat tränar jag ju.

I går t ex var jag och tränade på vår lokala "Fångarna på Fortet". Vårt lag vann givetvis men så körde vi också stenhårt, mina knän är helt blåa i dag av allt krypande i gångar och trånga labyrinter. Här ser ni en av mina lagmedlemmar i spindelnätet. Hualigen. Stenhård core-träning för i dag hade han träningsvärk i magen minsann. Men inte hindrade det honom från att köra TRE varv på den runda som jag utmanat alla att ta ETT varv innan frukosten. Tufft att ha en hälsomarodör till chef....




I dag var min ursprungliga plan långpass på ungefär två mil, den planen strök jag i går då jag fortfarande känner mig något trött och sliten efter helgen och träningsmängden förra veckan. Alltså körde jag ett morgonpass på 3,5 km med arbetskamraterna (har nog aldrig bytt om till en så kort runda innan) och sedan blir det nog lugnt resten av dagen. Eventuellt känner jag mig inspirerad att köra TRX och Kettlebells i kväll. Eller så inte. I morgon står det däremot 2 mil långpass på schemat. Hoppas benen vaknat till liv och inte känner av cellen "Mission Impossible" för mycket.

2 kommentarer:

Wellnessfight sa...

Grattis till spons

Då är vi bägge ickebananätare :)

Marre sa...

Tack! No more bananas alltså. :)