tisdag 17 april 2012

Lunchträning igen

Svårt val i dag - 5 km yttepyttelätt löpning eller 8 x 500 meters intervaller. Måste erkänna att det vägde åt den där yttepyttelätta löpningen väldigt länge men så tänkte jag att två femhundringar fixar jag i alla fall. Och så lite upp- och nerjogg, då blir det ju ändå ett bättre pass än mellanmjölksjogg.

Så jag drog iväg (utan telefon/kamera förstås, borde lägga ner min karriär som bloggare) och benen kändes oroväckande tunga. Kom fram till grusvägen efter 10 minuter, sprang åt ett håll 500 meter. Pustade. Fortsatte springa bortåt i 500 meter till. Pusta. Tillbaka 500 meter. Pusta. Men hej, det här var ju inte så jobbigt! 500 meter till och jag kände att jag nog fixar två till. Åt andra hållet 500 meter. Tillbaka 500 meter. Då började benen säga ifrån och huvudet också om jag ska vara ärlig. Så totalt sex stycken femhundringar blev det, så nöjd!
Joggade hem till mina TRX-band, körde några övningar för baksida, mage, rygg och hämtade sedan också min kettlebell för en- och tvåhandssvingar samt lite annat jag kunde komma på. 40 minuter löpning, 20 minuter styrka, 1 minuts dusch, 1 minuts piff, 5 minuter i med matdosan.

Fast konstaterade att hemträning inte bara är härligt, när man ligger på golvet och kör TRX kan man se obehagliga saker som påminner mig om att jag kanske borde göra annat än träna på lunchen (syns inte så bra på bilden men det är stooooora dammråttor under kattens stol, varför städar hon inte själv för?)....Hann bläddra två sidor i en ny tidning, den verkar lovande än så länge. Ska bli speciellt spännande att få läsa om TRX-träning och som gymträning utomhus. I kväll, efter jag dängt dit innebandytjejerna i föräldramatchen, DÅ ska jag äntligen ta mig tid och läsa den.

Inga kommentarer: