torsdag 19 januari 2012

Världens bästa torsdag!

Avslutade gårdagen med en svettig BodyCombat och en här-och-nu-yoga (betyder att jag inte låg och tänkte på om jag skulle köpa mjölk eller inte när jag gjorde Plogen). Perfekt kombo! Kanske är det därför som den här dagen känns så perfekt? Började redan i morse med perfektkänslan då det var en skaplig samstämmighet hemma, frukosten smakade ljuvligt (brukar inte äta efter yogan vilket jag gör efter annan träning, innebär att grottmänniskan dyker upp under natten och vill typ jaga vildsvin för att få i sig föda framå halv sju). Fortsatte med att köra lite tester på min kära träningsadept - vilket styrka hon har den kvinnan! Plankan i dryga 2 minuter, vågar knappt göra testet själv....

Sen blev det i och för sig ett litet gupp på världens-bästa-torsdag, när jag klädde på mig började det rassla så himla mycket här och var på gymmet (där jag var ensam) så jag skyndade mig att slänga in allt i väskan och dra fort som blixten. Ibland har vi nämligen besök där. Besök från andra sidan. :)

Men det går ju bra att sminka sig i bilen också, lagom snygg blev det och det räcker för en torsdag. En torsdag som också bjuder på flås - antingen spinning eller löpning. Oh yes!

1 kommentar:

Taina sa...

Du har en utmaning hos mig...