tisdag 17 januari 2012

Irriterad

I dag vaknade jag med en irritation i kroppen. En jobbig morgon, trött och eländig, spred sig till barnen som också blev irriterade. Vi satt surmulna och åt frukost. Katten hade under natten haft magknip som resulterade i spyor och annan brun gegga i badrummet men som tur var gick Mannen upp innan oss så han fick sanera. Enda positiva i dag.

Irritationen brukar uppstå när jag känner stress i kroppen. Stress på jobbet eller privat. Eller av träning. Och just nu tror jag det är dels bristen på underbara träningsendorfiner som gör sitt till. Och att jag velar i beslutet om Öppet Spår eller inte. Vill bara bestämma mig så jag vet. Punkt. Har fixat förutsättningar för loppet då de ändrades hux flux, så nu är Öppet Spår måndag bokat, boende fixat för att kunna bo i Mora söndag till måndag och sedan ta bussen till Sälen måndag morgon och åka hem efter loppet (eftersom Mannen kan vila bra många timmar innan jag eventuellt tar mig i mål).

Och så var det där med skidträning. Att det ska vara så förbannat krångligt! Dels är det att få tiden att räcka till för själva träningen (mellan skjutsning till träningar, hämtningar, matlagning) men så ska ju de där förbenade skidorna vallas om i parti och minut. Hela tiden. Nu är det tydligen klisterföre säger Mannen, ALL vallning ska göras om. Jaha! När ska det hinnas med då? Grrrr, blir så irriterad. Just nu lutar det åt träning vid åttasnåret i kväll. Pannlampa och vargar/björnar. Är det mysigt eller?Nä, nu ska jag sluta vara så negativ. Jag ska glädjas åt att solen skiner, att jag i stort sett är helt frisk, att mina nya Nimbus kom i går och sitter helt perfekt på foten, blickar tillbaka på helgens underbara vintercamping. Sudda bort den sura minen!

På tal om Nimbus så beställde Mannen fel storlek på Salomon Speedcross 3 (en trailsko, perfekt för vinter och terränglöpning). Det är storlek 43 1/3 (ganska små i storlekarna) på dem så vill någon fynda är det perfekt tillfälle! I butik kostar de 1300:-, nu för endast 800:-.

Inga kommentarer: