tisdag 10 januari 2012

Cirkelträning

Cirkelträning börjar bli hett igen (eller har varit en stund). Jag har alltid gillat upplägget, det enkla framför det svåra helt enkelt. Varva kondition och styrka, bibehåll hög puls. Även Les Mills har hakat på och fnular på en cirkelträningsklass, det ser jag fram emot!

I går testade jag ett riktigt mördarpass, ett gästspel som var uppskattat på vårt gym. Vi började med gemensam uppvärmning, sedan 8 stationer två och två. Jag fick en perfekt sparr-kompis så vi jagade på varandra tills tungan hängde vid fotknölarna. Efter stationerna, lite gemensam styrka och kondition igen. Dags för ännu ett varv med nya övningar. Avslutade med gemensamma övningar såsom idioten i några tappningar.

Pulsen var skyhög, ångrar att jag inte hade klocka med mig. Känner också att min hals inte riktigt vill vara med längre. Går det att byta ut? Blir vila i dag så jag kan köra järnet på BodyCombat i morgon, första gången med nya releasen för mig, jihaaaa! Och bajset är äntligen normalt. Så där ja, mer information än vad ni vill ha eller? :)

Inga kommentarer: