fredag 13 januari 2012

Fredagen den 13:e

Än så länge känns det bara bra faktiskt. Läste en undersökning bland försäkringsbolagen att fredagen den 13:e faktiskt var den MINST skadedrabbade dagen av alla. Man kanske är lite mer försiktig?

Bra saker so far:

1. Coltings dokumentär hade premiär, se den! Vilke filosof han är den mannen. Och ögongodis. :)

2. Kan nästan andas genom båda näsborrarna nu, nysattackerna är begränsade till två i timmen i stället för 73 i timmen. I går gjorde jag av med en hel toapappersrulle. Intressant läsning i denna blogg, banbrytande.

3. Jobbar fram till lunch, sedan drar vi till Sälen för skidåkning!

4. Ligger FÖRE i packningen, tvingade de små stackars barnen att packa i går kväll medan jag låg i soffan och skrek ut order. Mannen kom heller inte undan. Som vanligt säger jag att vi ska resa lätt. Pyttsan. Det finns inte i Marres värld.

5. Underbara nyheter om att en vän är nominerad till ett fint pris på den lokala Idrottsgalan. Go Carola!!! Och så värt det, tjejen som kom etta i Orsakajt'n 25 km på fina tiden 2:02:50 samt plats nummer 46 på Lidingö tjejlopp (10 km) med tiden 45:26. Och då satsar hon inte ens nämnvärt, knappt så hon blir svettig. :) Tänk om man kunde låna hennes ben (och skalle) för en dag. Det går bra nu kompis!

1 kommentar:

Snorkkis sa...

Skönt att huvudet börjar vara tömt på snor. Och tur att inte humorn åkt med ut. Ha en fin helg med skidåkning, och ta det lite lugnt också!