lördag 7 januari 2012

Home sweet home

Nu har vi landat här hemma och jag har precis slagit på Vinterstudion och får höra att det är ÅTTA VECKOR kvar till Vasaloppet. Även min trötta, jetlaggade hjärna kan räkna ut att det är SJU veckor kvar till Öppet spår. Och jag har inte ens tittat på skidorna. Hmmm, hur gick det här till?

Om jag ska vara riktigt ärlig så vet jag inte om jag kommer att köra ÖS alls, eventuellt lägger jag all min energi på att köra löpning och vara i tokform till Jubileumsmaran. Men som sagt, jag ligger och fnular på mina mål en stund till innan jag bestämmer mig. Det beror lite på snötillgången och hur det känns de första gångerna jag halkar omkring i snön med bakhalt och passgång. Skidåkning känns ganska långt bort med tanke på att jag härom dagen sprang på en sandstrand.

Träningsplanen är luddig inför kommande veckan, jag åkte på en matförgiftning sista dagarna i Thailand. Har fått antibiotika och börjar återhämta mig men jag får se vad kroppen orkar efter den pärsen. En sak i sänder helt enkelt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Välkomna hem!/viréns

Malin Olsson sa...

Hoppas inget giftigt passerade din mage! Så du ska skita ut en tropisk orm eller nåt!!! Välkommen hem, här har det inte heller kavats nå på skidor, men tids nog eller hur var det... Kyss och kläm