måndag 25 oktober 2010

Nya löften

Måndag. Vart tog helgen vägen? Skulle verkligen behöva en helg utan några måsten, utan några kalenderbokningar över huvudtaget. Var finns den helgen? Ingen som vet, ingen som vet.... Jo, discoprincessan från 70-tals glitterfesten i lördags vet!
Nåväl, konstaterar krasst att de löften jag gav till mig själv i fredags om stretch, stretch, stretch verkligen inte har infriats i helgen. Inget på min lista över promenader, egen tid, reflektion har faktiskt infriats. Underbara Mallan kom förbi en sväng när jag sovit middag i går, satt på sängkanten och var allmänt klok. Det var den där promenaden som jag önskar jag kunde ha gjort tillsammans med henne, analyserat och reflekterat. Men hon satt snällt på sängkanten i alla fall och diskuterade livet en stund. Kärlek!

Mina nya löften handlar om att ta hand om mig själv bättre. Att inte alltid rusa på och vara alla andra till lags. Att tänka till på vad JAG vill göra, vart JAG vill vara, hur JAG vill må. Regel nummer ett är givetvis STRETCH. Innan varje kopp kaffe på jobbet ska det göras en stretchomgång. Har upptäckt att det går alldeles utmärkt att prata i telefon eller svara på något mail samtidigt som jag stretchar. Two-in-one! Kanske blir jag lika muskulös och smidig som herr Colting till slut?Nu är det en ny vecka och nya tag! Första PT-veckan är över och jag kan konstatera att jag i stort sett följde schemat, ett överhoppat Functional Moves-pass och den längre springrundan uteblev. Nöjd! I veckan får jag försöka vara planeringsprincessa för att få ihop livet (på tal om löften) men rödpennan ska fram och saker strykas. Yes! Jag är på!

3 kommentarer:

Carina sa...

Vilken partybrud. Härlig outfit!

Anonym sa...

Kunde du inte fått lite mer volym på håret? ;)
/anna (välkommen till klubben vssnfamb (="vi som säger nej för att må bättre")

Marre sa...

Anna - försökte lyfta håret lite till men även jag har begränsningar. Det tog tre hårtvättar att få bort allt glitter och alla tovor (tupering).