fredag 8 oktober 2010

Fredag igen!

I dag gläds jag åt att det snart är helg, vår son mår bra igen, inget gräl med dottern i morse (tonåring), jag och polaren kör BodyCombat lite senare som troligtvis avslutas med spinning, jag myser med familjen och tittar på Idol (även om jag tycker det är jobbigt när juryn sågar vissa totalt). Jag ägnade gårdagen åt ett möte med simklubben i stället för att gå på BodyPump men jag hoppas det ger resultat i att dottern fortsätter att simma. Väl investerad tid alltså.

Det konstiga med den här helgen är att den nästan inte alls är planerad. Väldigt ovanligt! I och för sig har jag mina babysimgrupper i morgon förmiddag (+ en extra kom jag på nu), sonen och mannen har sina, efter simmet är det blixtens hastighet till innebandyträning för sonen, dottern har simträning på söndag, sonen har innebandymatch borta, jag har klasser på söndag kväll. Men inget annat. :-)

I morgon bitti startar jag dagen med en kort löprunda, gissa om jag ser fram emot det! Det är då 3,5 veckor sedan jag tog ett löpsteg. Nervös är bara förnamnet. Tänk om jag glömt bort hur man gör? Tänk om jag bara snubblar och har mig igen? Och ännu värre - tänk om någon ser mig när jag snubblar? Oh, blir en sömnlös natt....
Och vet ni vad - den 10/10, dvs på söndag - då drar jag igång med min PT (ni vet världsmästaren).

Ha en bra helg, vänner!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nä, helgen var ju nästan oplanerad....eller?
Jag har lärt mig kommentera!!! Jag har gått kursen nu!
mvh lisbeth salander (virenskan)

Marre sa...

Bra Salander, du är nästan inne i 2010 nu, bara lite data kvar nu... ;-)