söndag 3 oktober 2010

Söndag

Helgerna går alldeles för fort. Och då har vi haft en helg utan måsten dessutom. I fredags kom jag ändå hem i tid från tjänsteresan för att prova att träna för första gången på över två veckor. Det blev fredagsspinning. Perfekt start på helgen! Jag och maken tränade så svetten yrde, vågade inte riktigt stå i alla positioner men det kändes bra i ryggen. Unnade mig en riktigt skön och lång stretch.

Efter spinningen testade vi sushi, mannen var inte överförtjust....

Lördagen startade med att tvättmaskinen gick sönder, jag fick tokrus och städade hela tvättstugan, skrek lite åt barnen (förlåt!) och för att lugna nerverna något gick jag ut på en promenad. Sedan babysim med härliga småbäbisar. Iväg till köpis för att handla ny tvättmaskin och stress till kompis för Mary Kay party. Tack kära Lena för att jag fick komma och fnissa en hel kväll! Inget vin för mig men mysigt ändå.

I dag är det sista dagen på helgen, pluggar matte med barnen och ska försöka ge mig på träning i kväll. Måste dock erkänna att ryggen känns lite jobbigare i dag men det kan bero på att mattepluggandet innebär en massa stillasittande. Skulle behöva köra matte utomhus i stället.

I morse blev jag överraskad av barnen, de gick upp och fixade en underbar frukost med levande ljus och omelet bland annat. Jag har då världens bästa små barn!

Inga kommentarer: