onsdag 1 september 2010

September

Ny månad. Igen. Den här månaden är bra, både Multisport och Lidingöhelg. Vilket får mig att genast börja oroa mig för att långpassen lyst med sin frånvaro under hela augusti vilket i sin tur ger ett jobbigt Lidingölopp. Tur att jag får smygträna med 3 mil på lördag för att kunna ta ut mig på milen på söndag.

I går sprang jag med maken igen. Börjar bli en vana att försöka hänga med i hans kliv. Vi testade en ny slinga som enligt skyltarna skulle vara 7,5 km men bara visade sig vara 6,5 km. Det var en rejäl stigning upp på berget vi besteg. Rolig löpning över stock och sten. Spanade efter markeringar inför helgens äventyr också, anar nämligen att en del av orienteringen kommer att ske där i trakterna. Fick ösa på de sista kilometrarna för att hinna pumpa upp muskler också.

I dag ska jag först orientera, försöka ta de sista kontrollerna på Naturpasset. Sedan ska vi träna Functional Moves igen. Det är sista gången inför smygpremiären på söndag. Behöver jag nämna att jag är nervös? Fast vi har ju fått nya kläder och det är ju halva grejen, resten bör gå galant.
I dag har min Klassiker-kompis också anmält oss till Vätternrundan. Hualigen! Börjar spana efter vinterläger för skidåkning, lär ju behövas inför Vasaloppet och Engelbrektsloppet.

Inga kommentarer: