måndag 12 april 2010

Drömmar om 160 kilometer

Solen skiner och vårkänslorna börjar spira på allvar. Det står nog en massa träning på schemat i dag, har bara inte bestämt mig för vad det är.... Lite problem med rumpan i dag också så jag vet inte hur jag lägger uppdagen. Om hjärtat får bestämma blir det en riktig gottepåse med löpning, pump och spinning, allt i ett! Om hjärnan får bestämma (tråkmåns) blir det pump och spinning. En kamp pågår.

I dag förundras jag över de hjältar som sprang TEC i helgen, speciellt de som sprang drygt 16 mil. Har läst Marathon-Mias strategi i loppet, hur de på 10-kilometers varvbanan alltid hade samma ritualer för sig som upprepades, varv efter varv. 16 varv. Mitt i natten också. Och hon fixade det på 23,5 timmar. Helt sjukt. Vinnaren, denna omänskliga Jonas Buud, sprang på 12:32. Det är snabbare kilometertid än jag kan springa EN kilometer på. Respekt. Dessutom FEM TIMMAR under gällande svenskt rekord. Jag häpnar.

2 kommentarer:

Snorkkis sa...

Låter som en riktigt läcker godispåse du har. Såna måste man väl få äta hela på en gång va?

Andréa sa...

Helt otroligt är vad det är! Både att ens fundera på att springa 16 mil och att slå ett gällande rekord med FEM TIMMAR!!