måndag 26 april 2010

Vår - men springet i benen saknas

Efter fredagens halvmara på band, hann jag med både mer jobb och sedan fest. Lördag morgon stod Carina utanför 09.00 med sin snygga racer för en date. Vi drog totalt 32 km på racer, snabbt var det, brände rejält i låren och kul var det också. Men mitt långpass kändes definitivt i benen....

Efter racerturen slängde vi oss i bilen, alla fyra tjejer som ska göra Tjejklassikern, i riktning mot staden för att köpa våtdräkt. Vilken dag! Vi fick lära oss mycket om våtdräkter och kom hem utan. Tur var väl det för den vi tänkt köpa var allt annat än anpassad för simning. När jag satte på mig den stod armarna rakt ut, så styv var den. Hualigen! Nu måste vi plugga på lite innan vi beger oss ut på nästa shoppingrunda. Men kul hade vi och lite annat blev det shoppat. Framför allt planerade vi kommande utflykt - tjejhelg på cykel om två veckor!

Väl hemma från shoppingen slängde jag mig i soffan och blev kvar där. Det är jobbigt att testa våtdräkter må du tro. Söndag morgon iväg på möten hela dagen, avslutade dagen med att sova middag och sedan köra core och BodyCombat. Helt slut i kroppen fortfarande, det fanns inget kvar att ta ta av. Hade tänkt ta en promenad eller en kort löptur i solskenet men det gick bara inte.

Distans: 4,7 km lätt (nåväl)
Tid: 30 minuter
Känsla: Tungt, tungt, tungt.

Måndag i dag, har både hunnit vara på tjänsteresa och springa en kort sväng. Det är 15 grader varmt ute! Helt otroligt! Första rundan när jag tog av mig jackan och sprang i kortärmat! Men benen var tunga som bly. Långpasset och racerturen sitter nog kvar i låren.

Nu drar jag till gymmet igen, det är dags för pump och spinning, see you! Jo just ja, veckans glasstips Magnum Temptation Fruit, mmmmm, så gott

Inga kommentarer: