tisdag 6 april 2010

Påsken är äntligen över

Äntligen vardag! Herregud vilken påsk! Har inte varit med om någon värre mat- och godisorgie någonsin tidigare. Pust. Nu är det dags att klämma in magen i jobbkjolen och dra iväg på tjänsteresa till oststaden igen.

Hade lite svårt att kliva upp i morse när klockan ringde halv sex men, no mercy, upp och hoppa. Tog med mig en hel balja kaffe från svärmor för att hålla mig vaken på vägen. Nu är jag framme och ska strax köra igång dagen.

I går var jag och spanade in cyklar också men hittade inget roligt. Det var främst av märket Scott. Nu inser jag hur smala racer-däck egentligen är. Hur ska jag hålla mig upprätt på sådana?

Åkte sedan hem, lunch, och sov middag i två timmar. Helt slut fast jag inte gjort något alls. Men så underbart det var. Pigg och glad (nåväl, ganska sur om jag ska vara ärlig) vaknade jag och drog av favoritrundan igen, fast åt andra hållet. Wow, jag vet, wild and crazy. Inte så mycket fågelkvitter denna gång, ganska grått och tråkigt men jag fick närkontakt med ett rådjur som skuttade över vägen precis när jag kom flåsandes som ett ånglok. Värsta "Ett med naturen".

Distans: 6,9 km lätt (fast med rejäl fartökning sista 1,5 km)
Tid: 43 minuter (samma tid som rundan innan fast jag tyckte jag ökade)
Känsla: Ganska tunga ben, de ville inte rulla fram som vanligt, kanske beror på att de försökte hindra mig från att rulla fram efter påskmaten

I dag hoppas jag hinna med simning på kvällen och eventuellt BodyPump också. Eller så startar jag morgondagen med BodyPump, vi får se hur det känns i kväll! Klassikerkompisen har utmanat mig på en cykeltur i veckan också, det ser jag fram emot!

3 kommentarer:

Snorkkis sa...

Vilken rivstart; och lustigt detdär att man oftast springar en runda en viss väg! Jag förstår inte heller hur man hålls upprätt med racer-däck.

Anna sa...

Påskmat sätter lätt sina spår i alla fall det som finns i ägget. Tycker själv att byxorna sitter lite tajt.

Anonym sa...

Good mind, good find...................................................