tisdag 1 januari 2013

Marres 2012

En kort tillbakablick på ett händelserikt år. Ett avslut. En början på något nytt. 2013. Känns magiskt.

Januari
Börjar året i ett varmt Thailand med underbara löpturer i varm sand. Fortsätter januari med att lägga om fokus från längdskidor och Öppet Spår till en helsatsning på löpning i stället. Vilket visar sig ge goda resultat med PB i många härliga lopp.

Februari
Gör en ögonoperation och slipper immiga glasögon, underbart! Får träna med snyggt pannband en stund. Gick på magiska Nike Blast och trollbands helt av Paolo Roberto.

Mars
Avslöjar för Mannen att vi ska till New York, blir med TRX, cyklar MTB för första gången 2012.

April
Jag och vännen åker på träningsläger i Högbo, bekantar oss med en mycket förvirrad italienare. Har med oss proviant i mängder.
Maj
Går kettlebellsutbildning för Spartan, så roligt men ack så jobbigt. Gråter hela vägen till dag nummer två. Valkar som blöder, armar som är tunga som bly. Springer Göteborgsvarvet på PB! Tar fram racern på allvar och kör många, underbara asfaltsrundor.
Juni
Cyklar Siljan Runt i spöregn och ett par plusgrader. Cyklar Vättern i tokregn.
Juli
Simmar Vansbrosimmet utan någon som helst förberedelse. Springer Jubileumsmarathon efter en sömnlös natt på Finlandsfärja samt frukost på McDonalds. Skadar mig. Ledsen. Testar sumobrottning på Åland.
Augusti
Tävlingsmånaden. Börjar med Sälen AIM Challenge, roligaste tävlingen i år! Följer upp med Cykelvasan, Stafettvasan och Hofors Adventure Race.

September
Börjar med Löpardag på Bosön, så mycket inspiration! Lidingöloppet som också går bra. Börjar inse att jag anmält mig till Ironman i Kalmar och letar träningsprogram och inspiration.

Oktober
Tjurruset. Galet roligt! Börjar på simkurs med varierad framgång.

November
Ett New York Marathon som inte blir av. Men jag får springa med Szalkai. Stort.
December
Full fokus på simning, dammar av längdskidorna också, fyller år, laddar för 2013.

Inga kommentarer: