torsdag 31 januari 2013

Lilla My goes Björgen

En häftig kulturkrock på löpbandet i går - Lilla My som kör Björgen-intervaller. Kan säga att hårknuten gjorde susen för jag orkade hålla tempo och lutning genom alla fyraminutrare och fick upp pulsen rejält. Men jag konstaterar också att det inte är en bra idé att komma till gymmet strax innan sju. ALLA är där då. Däremot har gemene man tränat färdigt strax innan åtta och då är gymmet helt folktomt. Vilket innebar att jag vågade ge mig iväg mot chins-mackapären igen. Fick hjälp av Mannen och gjorde tre set. Härligt känsla trots att dessa tre set enbart bestod av tre chins var som dessutom var med hjälp. Men någonstans måste man börja.

Medan jag väntade på att få ett löpband körde jag roddmaskinen en stund också. Det var superkul men jobbigt. Hann med några halvdana latsdrag också innan en kille stapplade undan från bandet jag spanat in.

I dag är en bra dag! Först avstämning med min coach på förmiddagen, ledig på eftermiddagen för att åka skidor (om det nu finns några spår att åka skidor i) och så börjar äntligen crawlkursen igen! Har faktiskt längtat. Från att simning mest var ångest i höstas känner jag att jag närapå längtar till nästa pass. Konstigt det där.

Inga kommentarer: