fredag 25 januari 2013

Fredagsfys

Det är dags för fredagsfys, om det så är det sista jag gör. Japp, och det kändes nästan som det sista jag kan göra på hela dagen. Tungt, tungt, tungt. Men härligt förstås.
Dagens WOD

Del 1 - fokus tungt
15 - 12- 9
Marklyft (30 kg på stången för tjejer, 40 kg för killar)
Hand release push-ups
Thrusters med kettlebell (12 kg/16 kg)

Del 2 - metcon (kondition)
50 boxjump
50 utfall
50 KB-svingar
50 Crossfit-situps
50 burpees

Del 3 - tabata mage
Varannan KB-crunch, varannan running man med KB

Jobbigaste var nog att vara inne någonstans halvvägs in i 50 burpees och försöka fokusera framåt, framåt. Coolast att man orkar lyfta tyngre på marklyft än man tror. Och att de tar på benen så bra när vi kör hela vägen från golvet.

I dag har jag vilodag vilket inte riktigt märks. Tänker mig förutom fredagsfyspasset även ett pass simning som jag "missade"/inte hann med i går. För igår åkte jag och Mannen skidor. Minus 18 grader, buffen frös till is efter ett par kilometer, fullmåne, helt svart i slingan och jag tvingade Mannen att åka framför mig med sånt avstånd att en björn inte skulle hinna äta upp mig utan att han hann rädda mig. Tror nog Mannen har mer träningsvärk i nacken av allt koll bakåt än i skidåkarmusklerna. 11 km att bocka av från 30 milslistan. Lägger dock till en stelfrusen rumpa till listan som bonus. Värmde upp den genom att fylla på med vitaminer och energi. Balans i livet.

Inga kommentarer: