fredag 5 oktober 2012

Tokiga torsdag

Min torsdag blev lite galen. Började med att hetsjobba, otroligt mycket att fixa med. Snabbt hem, beslut att fatta; skulle det bli terrängbacke eller stavgång, valde stavgång. Snabbt iväg till träffen och iväg. På torsdagar är det ett tjejgäng som går tillsammans (till skillnad från måndagar då det är mixed). Jag upplevde att måndagsgänget är en mer homogen grupp än torsdagsgruppen, det spretade lite för mycket för att det skulle bli bra för någon egentligen. Sen hade jag ont om tid och kunde inte vara med på teknikövningarna på slutet för då spurtade jag allt jag hade till badhuset. I mina nya Salomon Speedcross. Grymt snabba skor det där.

Så nästa pass var mitt första crawl-pass. Började med fyra längder bröst, sedan fyra längder med benspark innan vi skulle testa armtag (med dolme). Jisses. Fattade ingenting, höll på att börja gråta där i bassängen. Tur att vi var två nybörjare på vår bana, de andra såg ut som riktiga proffs.

Till slut fick jag och Ida gå till lilla bassängen för att köra grundkurs A i hur man låter bli att drunkna när man ska andas. Med en gullig simplatta på ryggen. Tänk om folk hade sett oss.....
Nåväl, när fröken släppte upp oss till stora bassängen med de stora barnen, kände jag väl att det gick framåt. Inte snyggt, inte effektivt men med ryggplatta på kunde jag något sånär koordinera mina rörelser. Så också Ida. Fast när hon fick ett skrattanfall helt plötsligt så höll vi på att drunkna igen.

Men, men, man kan väl inte bli proffs direkt. Känner dock att jag måste lägga ner betydligt mycket mer tid i bassängen från och med nu för att fixa att kunna crawla 400 meter i sträck vid januaris slut (vilket är mitt mål).

Inga kommentarer: