måndag 8 oktober 2012

Socialt långpass

Hade bokat in en långpassdate med två superbrudar för att piffa till söndagen. Tänkte jag kunde ha det för ögonen när leran under Tjurruset blev för jobbig. Klockan 13:00 var det samling och jag var matchad från topp till tå. Jag menar, man vill ju inte se bonnig ut i sällskap med piffiga brudarna. Till och med sportdrycken matchade min nya, fina Asics löparoutfit.
Dagen till ära satt jag på mig de nya Asics-tightsen (lite "slappa" är min känsla men helt OK) och nya kompressionsstrumpor från Gococo (hmmm, inte överväldigad men ska testa igen).
Vi hade bestämt en runda på ca två mil i vackert höstväder. Fast det där vädret skiftade om till spöregn och typ storm men det gjorde inget. Det varade bara en stund och sedan var den blåa himlen tillbaka. Vi pratade (mest om män förstås och deras brister), skojade, tjoade och stimmade. Ibland stretchade vi en ilsken rumpa också.
Eftersom vi är mammor alla tre fick vi stanna till för att styra upp något barn som behövde vägledning/skjuts/peptalk och då passade de andra på att stretcha/dricka/knäppa kort.
När vi knatat på i 15 km kom vi fram till att den lila löparen hade som distansrekord 16,8 km. Det skulle ju förstås slås! Och varför inte springa en halvamara när vi ändå håller på? Så när vi släppt av den rosa löparen, fortsatte vi runt, runt för att stänga av klockan exakt på en halvmara. Så skönt och underbart.

Nästa söndag är vi med i en social långjogg på ca 25 km där vi blir bjudna på kaffe och bulle mitt i. Längtar redan. Du som bor i samma håla som jag - anmäl dig till Christian L via Facebook och häng på. Samling 13:00 vid Tigréns!

Inga kommentarer: