onsdag 31 oktober 2012

Dagens läge

Det pendlar mellan hopp och förtvivlan. Det sägs att flygplatsen vi ska landa på (Newark) ska öppna klockan 07:00 lokal tid (dvs om 5 timmar) och enligt Springtime ska SAS flyg gå som planerat i dag! Det finns också tankar på att styra om flygen till JFK om Newark inte öppnar som det ska.

I Daily News publicerades i dag en artikel där NYRR (arrangörerna av NYCM) säger att "the show must go on" och att marathonet kommer att gå av stapeln. Kanske med en alternativ bana vilket kommer att diskuteras när de vaknar där borta i dag.

Läser om strömlösa hushåll, stängda restauranger, katastrofläge samtidigt som boende längre upp på Manhattan inte ens märkt av stormen. Turisterna är ute och flanerar precis som vanligt (inte på nedre Manhattan då).

Jag har mailat vårt hotell men inte fått något svar ännu om hur de har det, kan bero på att de har annat att syssla med än att svara på mail. Och Springtime är helt gudomliga när det gäller behandling av sina resenärer. Stor guldstjärna till dem!

Nu ska jag ägna mig åt budget hela dagen, i kväll hoppas jag att sett att SAS-flygen gått iväg, att NYRR bestämt att det blir ett marathon "for sure" och att jag tar tag i packningen. Och så ska jag sätta ihop ett morgonpass till i morgon bitti också. Det kommer att svida i musklerna efter det passet.....

1 kommentar:

Daniel sa...

Hej Marre!

Jag åkte med Springtime för New York Marathon 2009 och dom skötte sig riktigt bra! Härligt att dom fortsätter med detta!
Hoppas vi kommer iväg och att allt går bra nu!