söndag 5 september 2010

Nu är vi kändisar

Trodde att jag skulle sova som en stock i natt. I går kväll började ögonlocken trilla ihop redan vid nio så när resten av familjen bänkade sig vid Superman, tackade mamman för sig och gick upp. Läste ut min (dåliga) bok (äntligen!) och somnade direkt. Men mitt i natten vaknade jag, ont i kroppen, hostig, krypande känsla i kroppen. Det pågick hela natten så någon sömn blev det inte direkt. Blev glad när maken också verkade känna likadant för han gick upp vid halv sju. En söndag. Jag drog mig till halv åtta men sen gick det inte mer. Förkylningen känns inte värre, det är nog bara kroppen som är riktigt, riktigt trött. Inte så konstigt.

Plockade, fixade lite med gårdagens packning, tog en kopp kaffe, macka och morgontidningen. Satte kaffet i halsen när jag ser att lokaltidningen "offrat" sig att skriva några rader om vår tävling. Helt otroligt! Trodde det var val för hela slanten som gällde.... Några fina bilder från paddlingen och kommentarer från vinnarna (som vann en plats i Åre Extreme Challenge 2011). Det var hård konkurrens i år med många "riktiga" Multisportlag och triatlether, ändå vann våra lokala hjältar som är nybörjare i Multisport. Bra gjort! Tydligen var det i paddlingen som de drog iväg och behöll sedan ledningen. Vinnartiden blev på 4:26.
Ja, vart kommer vårt lag in i bilden då? Jo, vi finns med som sista mening i artikeln:
"Strax efter klockan sex var dags för sista lag i mål, de hade då varit ute på banan i sju och en halv timme." De hann väl inte vänta in oss efter 7:52 eftersom tidningen skulle tryckas.... Nåväl, det är som vår coach Anna säger - det är VI som är de riktiga hjältarna!

1 kommentar:

Sofie RW sa...

Vilka härliga berättelser man får läsa här. Och klart ni är de riktiga hjältarna.

Är så imponerad av dig som vågar pröva på och satsa på nya, tuffa grejer. En annan är ju så pass mesig att ett gruppträningspass är en stor utmaning. Hatten av för er!