fredag 17 september 2010

Hur förklarar jag det här?

Min lunch i dag, precis i dag när jag ska registrera min mat till PT'n..... Fast kanske syns chokladbiten inte så bra, den liksom smälter in i salladen på ett fint sätt. Eller? Och inte syns det väl att jag inte tar "riktig" lunch utan kör jobb + lunch samtidigt?

I går jobbade jag från 7 på morgonen till 8 på kvällen. Kände mig dessutom ganska sliten efter onsdagens långpass, BodyCombat och Functional Moves. Inte så konstigt. Det fick alltså bli en vilodag. Skönt att bara ligga kvar i soffan med barnen och prata.

I dag känner jag mig piggare men har fått en torrhosta som kommer och går. Vi får väl se vart den går under helgen. Planerat i dag är BodyCombat på eftermiddagen tillsammans med experten så jag får lära mig hela programmet någon gång (tack Carina att du ställer upp). Sedan familjemiddag hos goda vänner, mysigt!
I morgon startar jag mina grupper i babysim, hinner med en sväng till vår stuga (som vi nu sålt och ska tömma) innan det återigen är dags för familjemiddag med vänner. Den här gången ska Lidingöhelgen planeras. Förstår ni hur min kostdagbok kommer att se ut med dessa middagar? Hittills har jag fört in gårdagen och dagens so far, mest består den av rader där det står kaffe. Skrämmande. Anar vad den stackars PT'n kommer att ge mig för schema....
På tal om PT så startar jag min resa 1:a oktober, spännande och läskigt! Har precis fyllt i hennes frågeformulär om allt möjligt, redovisat för mål med träningen, varför jag tränar som jag gör, intensitet mm. En hel roman om mitt träningsliv alltså. Hon kommer att ha att läsa hela helgen tror jag.

Hoppas ni alla får en riktigt bra helg!

1 kommentar:

Carina sa...

Spännande med PT, det kommer att gå superbra. Lycka till i helgen och krya på dig!