onsdag 15 september 2010

Ångestladdad eftermiddag

Det är dags för det sista långpasset innan Lidingöloppet. Som vanligt, har jag gruvlig ångest innan och vet inte hur jag ska ta mig ur det här. I går kväll lovade jag mig själv att skjuta upp passet till fredag eftermiddag om det regnar. I morse var det mulet och regntungt men nu regnar det definitivt inte. Jag har inte att "skylla" på egentligen. Kroppen rockade loss fullständigt i går på BodyPump, det gick tokbra och jag var grymt stark. Så i dag är en perfekt dag att springa på. Jag ska bara.....

Smälter maten alltså och funderar på längden. Jag tror att det blir ett kortare långpass och sen håller jag tummarna för att kroppen håller på Lidingö. Vilket den givetvis gör bara jag tar det lite lugnt.

I kväll väntar också premiären för Functional Moves, härligt! Äntligen dags! Hoppas det kommer massor med folk som vill prova på och bli lika frälsta som jag.

3 kommentarer:

Anna sa...

Men du Marre, det kommer gå jättebra på Lidingöloppet. Du är stark i kroppen och benen kommer göra som du vill oavsett det där långpasset.

Emma sa...

Vilken mysig blogg du har.

Marre sa...

Tack Anna för dina kloka ord och tack Emma för din komplimang *rodnar*!