torsdag 7 januari 2010

Skit också

I morse blev jag väckt av min kära man. Mmmm, han vill ge mig en hej-då-puss innan han åker till jobbet och jag får ligga kvar. Men inte. Beskedet var; vattnet har frysit, felanmält men vänta på besked. Suck. Nu vill jag har VÄRME. Det är väldigt svårt att utföra sina morgonrutiner utan vatten. Jag är helt beroende av kaffe, hur löser man det? Jo, man tar gårdagens kaffe ur termosen och värmer. Det funkar men det är ju inte riktigt samma sak.....

Tur att vi hade en date på gymmet, alla combatinstruktörer, för att köra BC 42. Då blev jag varm, kunde fylla på en behållare med vatten att ta hem och dessutom duscha. Allt i ett!

Lite gladare åkte jag hem för att jobba och hålla utkik efter en rörmokare som påstås komma inom några dygn. Hallå? Jag vill ju ha vatten typ NU. Det värsta är toabesöken. Duscha kan jag göra någon annanstans, jag kan ha vatten i behållare för matlagning och annat men toan, hur gör man?
Nu hoppas jag att det "bara" frusit på insidan, vi ska försöka värma på med en byggfläkt så får vi se vad som händer sen. Håll tummarna!

Inga kommentarer: