måndag 18 januari 2010

Helgsummering och nya frukostvanor

I helgen har jag laddat energi på många olika sätt. Först på fredagen genom att totalt vila hela dagen från träning och dessutom genom en lunch med träningskompisen för att lägga upp nya mål och planera för dem. Lördagen ägnades åt skidåkning med samma vän, på kvällen träffades vi ihop med familjerna för mat och ännu mer träningsplanering. Jag var så laddad när jag kom hem att jag knappt kunde sova! Eller berodde det på allt vin jag "råkade" dricka i upphetsningen över träniningsmålen och allt roligt vi skulle göra? Söndagen bjöd på releaser av BodyPump och BodyCombat, helt galet mycket folk och så mycket energi! Jag kom hem, satte mig i soffan efter en snabbdusch och kom sedan inte ur soffan förrän det var dags att sova. Pust! Men så lycklig, så lycklig.

I morse startade veckan med nya frukostvanor. Jag är en mack-människa. Äter hur mycket mackor som helst i tid och otid. Detta måste få ett slut! Dels är det tråkigt, det finns bara tråkiga mackor och pålägg, tror också att det inte är så nyttigt i längden. Nä, i morse tog jag mig en tallrik vaniljfil och müsli. Bredde i och för sig mackor också men det var för mellis som skulle intas på förmiddagen för att ladda för löpning. Måste säga att fil + müsli gjorde mig betydligt mättare under hela förmiddagen än mackorna någonsin gjort! Men kaffet - det släpper jag aldrig.....

Nu ska jag strax svida om och dra till gymmet för 7 km härlig löpning i lugn takt. Då får kroppen berätta för mig hur status är i dag. Spännande!

Inga kommentarer: