torsdag 4 juni 2015

OW-sim, kända simmare och barn

I dag är det tänkt att jag ska göra min OW-premiär. Bland hajar och döda människor. I går var min coola kompis på swimrun-träning så jag räknar kallt med att hon håller mig i handen. Och visst har ni anmält er?????
Tänkte också ta med mig Sonen på OW-premiär. En kompis tyckte att det tydligt syntes att han är min son - tangentbord under ena armen och våtdräkt under andra, undrar vad hon menar? :)
Och på tal om ingenting så kan Fäjsboken vara bra. Fick reda på att vi från vår håla faktiskt haft en riktigt, riktigt grym simmare. Per-Olof Östrand vann brons i 400 m frisim på OS i Helsingfors  (deltog även i OS -48 och -56). Coolt!
Här är för övrigt de simmare som representerade HAIF på 50-talet, ett stort gäng (och tänka sig, TVÅ tjejer). Snygga badbrallor och bringor.
Och vi fortsätter på temat "på tal om ingenting". Tjejmiddag i går med snack om allt mellan himmel och jord (vilket förblir hemligt) men jag gjorde allt jag kunde för att sno åt mig så mycket av möjligt av den här lilla killen. Dog sötdöden ungefär 3 miljarder gånger under kvällen. Det blir något stort av honom, det är jag helt säkert på. Kanske långdistanslöpare? Go Allan!
 

3 kommentarer:

Linda sa...

Åh, vad kul att få se den här bilden. Han som står på bakre raden till vänster är min och syrrans morfar. =)

Jessica sa...

Alltså badbyxorna :D Har de knytning i sidan?? ;)

Marre sa...

Men vad säger du Linda! Coolt! Och Jessica, kan inte du testa ett par sådana där brallor på Vansbro? :)