fredag 5 juni 2015

OpenWater-premiär

Japp, det gick! Vi kom i bland isvak och hajar. Vi hade dock hyrt in isbrytare så det var fritt vatten, hajarna var svårare att hålla rätt på men jag tror att alla kroppsdelar är intakta. Såg inte något blod i alla fall. Kan kanske anas en lätt osäkerhet i före-bilden.
Notera särskilt att jag fått låna SSSSaras snabbsimmössa vilket förpliktade. Provade mina OW-glasögon men fick inte dem att fungera så bra. Måste trimma in dem i duschen först tror jag.
Älskade brygga, älskade bojar, mindre älskade vågor (fast de där 3-metersvågorna syns inte i just den här bilden, även hajarna höll sig under ytan just där annars var de all-over-the-place). 
Fast SSSSara säger att hajar numera inte är en ursäkt utan vi bör använda dem i vår träning. Vad säger du Carro?

Som om de inte var nog så blev det också mjukglass bara för att fira.

Det var min tur att vara B-fit fröken också då Monster-Linda tydligen skulle på bal. Jag vill också gå på bal! Men att köra team-WOD med starka kompisen är också kul. Nästan som att gå på bal....

Nu är det FREEEEEDAG och jag sitter på tåget mot storstaden. Ser att Siljan kommer att bjuda på regn i morgon så snälla Dottern i Mora - dansa soldansen hela dagen så regnmolnen försvinner!

Inga kommentarer: