tisdag 10 maj 2011

Sista långpasset


Det är 25 grader varmt. Började dagen med att akut åka in med dottern som stukat foten på helgens innebandycup och samtidigt bolla med två telefonmöten. Fick arga blickar i sjukhuskorridorerna. Hem och jobba järnet. Åt lunch medan frisören fixade och trixade med håret, några samtal till medan jag återfick den naturliga hårfärgen. Fler samtal, några mail. Och sen - iväg på långpanna! Ingen direkt ladd, alldeles för varmt men ändå. Det blev inte mitt bästa pass direkt.
Första kilometrarna var helt OK, svettades dock enormt. Sedan sprang jag i skuggan och då var det riktigt behagligt. Vid 10 km bestämde jag mig för att ta en väg jag aldrig sprungit på och som jag inte riktigt visste vart den ledde. Den hette dock Stollvägen så jag antog att det var för såna som undertecknad.
Fick kämpa för varje meter, varje minut. Vätskan tog slut, huvudvärken satte in. Typiska symptom för vätskebrist. Övervägde att ringa mannen men kom på att jag inte visste var jag var och det gick definitivt inte att köra bil på Stollvägen.

Till slut kom jag fram till traktens gruva och då hade jag genast ett hum om vart jag var. Men inte gick det lättare för det inte. Totalt 18,15 jobbiga kilometrar på dryga två timmar. Helt slut.

Nä, nu har jag lagt detta pass till handlingarna och kan kontatera att det kanske inte var jättesmart att köra tung BodyPump i går kväll. Att det kanske inte var jättesmart att dra ut klockan 15 när solen gassade som mest. Att det kanske inte var jättesmart att inte ladda mer med dryck och energi innan. Been there, done that.
Har varit och handlat också! Cykelgrejor.... Håller med RW-Sofie att det är KUL med cykelleksaker. Fast det var mest till mannen (kit med multiverktyg, sadelväska, pump samt en snygg cykeltröja) så i dag fick jag kontra med något till mig också.
Det blev lite längre tights med blöja. Kommer att gå såååå snabbt på cykeln nu. Bildbevis på vuxenblöjan kommer inom kort. Nu jobb.....

1 kommentar:

Sofie RW sa...

Ja men visst är det! Smart att handla grejer till andra. Då behöver man inte rensa sin egen garderob för att få nyinköpen att rymmas.