måndag 9 maj 2011

Campinghelgen är över


Jomenvisst sörru, det gick ju det där också. Campingfamiljen är tillbaka. Och visst gick vi där på morgonen och kvällen med necessär och foppa tillsammans med alla andra Svenssonfamiljer till servicehuset (eller värdshuset som sonen kallar det) för gemensamt tandborstning och visst tände vi grillen i tid och otid och visst drack vi dunkvin. Och visst var det lite mysigt.....

Första natten kunde jag inte sova alls, ovant, funderade på hur jag skulle göra om jag blev kissnödig (öööh, kissa kanske?), sover sonen osv. Men andra natten sov jag som en stock.

Träning då? Jo, fredagen var träningsfri, det behövdes efter all träning jag utövat de senaste veckorna. Lördagen var vi på Rättviks marknad, det måste ju räknas som träning? Hur jobbigt som helst att trängas och gå 15 000 steg (!). Men när vi inte orkade med mer marknad, drog vi tillbaka till vår husvagn på Mora camping och iväg till Hemus för löpning. Vi började vid Moraparken, sprang mot Sälen i Vasaloppsspåret och mindes tillbaka. Det ser helt annorlunda ut nu på sommaren kan jag lova. Vid Hemus valde vi 2,5 km spåret och tur var väl det (vi valde mellan det och 5 km spåret), jisses vad kuperat. Upp och ner precis hela tiden. Bra med backe!

När vi kom hem på söndagen drog jag iväg på världens mysigaste racertur med Klassikerkompisen (matchande cykeltröjor hade vi också). Vi hittade en ny väg och givetvis hade hon ett ex även efter denna väg. Den tjejen har lika många ex som jag har träningstoppar. Det är många det.... Nästan 5 mil fick vi ihop. Laddade med middag och iväg på min BodyCombat, toppade med yoga efter det. Underbar, stilla yoga. Min kropp älskar det!

Förresten, det var så här man inte fick se ut efter ett cykelpass va? Men Mannen trotsade också reglerna, hade värsta fula långa strumporna på sig till cykelskorna. Gubbvarning. Fick inte knäppa kort dock.
Nu är det måndag igen, dags att planera veckan. Den sista veckan innan Göteborgsvarvet. I morgon blir det långpass, ca 18 km är planen. På onsdag hoppas jag hinna hem till Functional Moves och kanske också racer. Torsdag Runners Club förstås, lördag BodyAttack och RPM, söndag långpass på racer. Vilken härlig vecka!

2 kommentarer:

Malin Olsson sa...

Härligt, nu är ni igång med campinglivet. Nu kan campingnördarna åka tillsammans ochså eftersom vi hämtar vår vagn på ons.

Glöm nu inte Fm med oss på lö em. En liten påminnelse bara.

Kram

Anonym sa...

Foppa tror jag på först när jag ser det......;)
Vilken trevlig helg! Ha en bra vecka!
Anna