tisdag 1 mars 2011

Börjar brännas nu

I går laddade jag på inför Vasaloppet igen, denna gång med Ullared på TV och kexchoklad med blåbärssmak. Mycket trevligt. Följde givetvis också MarathonMia in i mål på fantastiska 8:49 med 7 mil skidor i kroppen. Hon. Är. Inte. Riktigt. Klok. Enligt Mia är det här med Fädernes Spår inte något annat än en lång nerförsbacke att staka sig ner för, från Sälen till Mora. Hmmmm, tror hon friserar sanningen lite där.

Hur som helst var jag och maken ute med pannlampa i går igen, genrepet. Det blev dryga 11 km avverkade i ett hiskeligt tempo tack vare isiga och snabba spår. Tänk om det kunde vara så på söndag också! Enligt yr.no ser det ut så här i Sälen på morgonen:
Och så här i Mora (jag hoppas verkligen det inte blir varmare än så, gärna kallare):
I dag har jag kört lite lätt Functional Moves, tvekat om jag ska träna nu på kvällen eller inte (kom fram till inte) och så har sonen serverat världens bästa mellis för att ladda.
Har skrivit en jääääättttteeeeelång lista också över saker jag ska ha med mig till Mora. Måste nog ta med släpvagnen för att få plats med allt. Just ja, kanske ska skriva med skidor också. Annars går väl det att låna på plats? Precis som motivation och teknik också?

Inga kommentarer: