fredag 25 mars 2011

Hård vecka

Nu var det dåligt med uppdateringar, kan bero på att jag har hård träningsvecka den här veckan och tränar så mycket att jag inte hinner skriva om all träning jag kör. Jag har ju bestämt mig, hör och häpna, för att lyssna på bland annat Dysken och försöka periodisera min träning. Har inte helt bestämt upplägg men tanken är att jag vecka 1 kör medel, vecka 2 hård, vecka 3 medel och sedan vecka 4 återhämtning. Nu är jag då på vecka 2. Då tränar jag mer pass, hårdare, längre men fortsatt fokus på det jag ska bli bra på nämligen löpning, cykel och styrka för att klara det hela. Min vecka hårda vecka har sett ut så här:

Måndag: Vila
Tisdag: Spinning + löpning + core
Onsdag: Functional Moves + Spinning
Torsdag: Löpning lite längre + yoga
Fredag: Simning + Spinning (närmare 2 timmar är planen)
Lördag: Kvalitetspass löpning
Söndag: Functional Moves + BodyCombat

Nästa vecka återgår jag till lite mindre träning men ännu mer löpning. Sedan väntar en vecka med återhämtning - färre pass, lugnare pass, en extra vilodag.

Har också varit till MagiskaMaja, hon som hittar punkter i min muskler som gör så ont, så ont men det är ack så skönt efteråt. När hon tar sig an mina rumpmuskler är inte ett öga torrt. Inga små lätta knådningar utan ARMBÅGAR. Jag säger då det, men underverk gör det. Skylten utanför ser oskyldig ut men Maja är långt ifrån oskyldig.

Nu jobb innan det är dags för svettig spinning i kväll och efter det sushi. Härliga tider!

Ha en bra och solig helg, vänner!

Inga kommentarer: