lördag 12 september 2009

Super Saturday

Japp, hemma igen efter en intensiv dag i Globen. Mitt första Super Saturday och vilken Super Saturday! Vi drog iväg vid sex på morgonen, då var jag riktigt ruskigt trött. Så trött att jag började tänka på Hitchcock's film Fåglar när jag stod och väntade på skjutsen. Titta på bilden, visst är det läskigt?

På plats vid halv nio, dags att ladda för första (och bästa) passet - BodyCombat med Rachel och Pernilla. Rachel är Mrs BodyCombat från Nya Zeeland, hennes man Dan och hon skapar hela konceptet. Coolt att få se henne på riktigt! Pernilla är den jag gick utbildningen för och som är ansvarig för BodyCombat i Norden. Vilket höjdarteam!

BodyCombat 41 drog igång och det var så grymt! Enda minuset var att lokalen var helkass med pelare i vägen och alldeles för trångt för att kunna ta ut rörelserna ordentligt. Men vilken upplevelse! Det kommer jag att leva länge på.

Nästa inslag var invigningstal av Jesper, ansvarig för Les Mills i Norden. Och mitt i alltihopa kommer en kille in som friar till sin tjej - grejen var att de träffades via Les Mills just på en Super Saturday för ett år sedan och nu friade han. Inte ett öga var torrt efter hans tal, han hade till och med köpt en ring. Och hon sa JA.
Dags för BodyStep med världens mest energirikaste tjej, Lisa Osborne. Hela hon gick på något uppåttjack som jag inte tror är tillåtet i Sverige. ;-) BodyStep för första gången för mig, det var riktigt kul!

Dags för BodyPump 71 med snygg-Fredrik, Glen (Les Mills ansvarig för BodyPump, från Nya Zeeland) samt Petter. Nu var jag lite lätt trött efter två pass men det gick om jag fegade med vikterna.

Dags för lunch och shopping! Sedan försökte jag vara med på BodyAttack en stund, men benen orkade inte så jag klev av och agerade publik i stället.

Sedan BodyCombat ännu en gång, denna gång med Rachel och Sarah (ännu en Nya Zeeländare). Denna gång i den största salen -vilket tryck med flera hundra deltagare som körde combat ihop .

Dusch, bilfärd hem och nu parkerad i soffan för att softa en stund. Härligt Super Saturday helt enkelt!

2 kommentarer:

Pernilla Hult sa...

Snacka om heldag :) Verkar som Du haft hur kul som helst..

Fåglar i stora flockar är läskigt :( Här har vi kajor som gör att hela himlen blir svart när de flyger runt.. Huuu..

Ha en skön söndag!

Marre sa...

Jag har haft en helt underbar söndag, nu är jag så trött så jag nästan somnar framför tangentbordet....