måndag 13 april 2009

Functional moves och BodyCombat

Vilken kväll! Functional moves är bland det roligaste och jobbigaste jag någonsin tränat. Vilken puls, svetten rann på oss alla, påskäggen skvalpade i magen (lite oroväckande ibland). Rörelserna såg verkligen lätta ut men när man väl kört igång så visst var det lätt men så jobbigt. Det är upplagt i 3 block med styrka som läggs ihop till en sekvens och sedan avslutas varje block med 90 sekunders kondition. Lätt som en plätt kan man tro. Det är det inte. När jag skulle göra sista 90 sekunders konditionspasset, skulle vi hoppa jämnfota och samtidigt rotera kroppen. Det var mysko men benen vägrade lyfta från golvet, det var helt omöjligt att få loss skosulorna från golvet. Jag förstår inte hur det gick till. Inte de andra heller som alla kände likadant. Herregud, jämnfotahopp kan väl alla göra? Men, summering: det här vill jag göra om!

Laddade med energi och en timme senare var det dags för BodyCombat. Det kändes tungt i benen men det gick. Skön kväll som avslutades med Färjan (Håkan är så underbar!).

I morgon hade jag en plan att springa lätt distans på morgonen, den planen är nu raderad. Jag fokuserar på att överleva och att komma upp ur sängen i morgon. Tack för det, Functional Training!

Inga kommentarer: