tisdag 7 april 2009

Förvirrat pass

Herregud vilket kass pass! Började bra, kände mig pigg och fräsch i benen. Inte undra på med tanke på vilan, inget löpande sedan i fredags. Skönt. Ställde mig på bandet, körde igång dvd:n och började småspringa. Dvd:n krånglade, av igen och försökte hitta rätt avsnitt av SATC (mycket viktigt). Äntligen funkade den. Då började bandet låta illa. Det tjöt och skrev och kändes som om något tog emot. Ropade ner mannen, nej han kunde inte se några konstigheter, kör på bara. Lätt att köra på när det tjuter som ett brandlarm och jag mest är rädd att det ska dyka upp en eldslåga igen som förra gången... Nåväl, bestämde mig för att strunta i oljudet och försöka åtminstone. Men jag tror faktiskt att bandet gjorde något typ av motstånd för att springa i 9 km/h var en barnlek, det har det inte varit tidigare. Måste be mannen titta på det igen.

Någonstans mitt i passet upptäcker jag att jag sumpat min date. Det är inte mina nya Nimbus som får göra mig sällskap i mörkret utan de gamla. Suck. Ska jag orka kliva av igen och fixa. Nej, tror inte det. Skit i det då. Får bli nästa gång. Dessutom råkade jag stänga av bandet mitt i en rusch vid 6,5 km också. Tvärstopp och ingen aning om någon tid heller. Ååååååh vilket j*dra pass! Men om jag bortser från all förvirring, hoppande hit och dit och att jag faktiskt missade min date, kändes det OK! Nu vill jag UT och springa. Ut till blommorna! I morgon väntar ett tidigt BodyCombat-pass, sen är det 6 km lätt UTE som gäller framåt kvällen. Det ser jag fram emot!

Tid: Ingen aning, råkade stänga av bandet efter 6,5 km. Gissar på 45 minuter
Pass: 3 km uppvärmning (9 km/h), 3 km backe (1 minut upp, 1 minut ned, 5 % lutning, 8,4 km/h), sedan 2 km nedvarvning i 9,0 km/h
Total sträcka: 8 km
Känsla: Strul, strul, strul men annars bra

Inga kommentarer: