söndag 22 februari 2015

Helgsummering

Min helg- började med vilodag i fredags för att ha ork till lördagen. Det behövdes. Började med att köra längdskidor i 27 km. Det gick hyfsat lätt men fick under skidpasset en föraning om simpasset som väntade efter då jag fick meddelandet "spar på ben och armar". What? Hur ska jag kunna göra det? 

Gled ner i bassängen. Insim gick OK, också tekniken. Sen hade hon bestämt att vi skulle köra 2 x (4 x 50 fenben start 1:10). Jovars, gick väl. Efter det 4 x 150 fr med paddlar start 3:50. Fick rycka av mig de där paddlarna efter första intervallen. Axlarna var totalt mos. Men lyckades parera de andra intervallerna hyfsat. Skönt, jag klarade det! Fast nej, efter 50 löst skulle vi tydligen köra serien igen och den här gången skulle paddlarna på. Bit ihop, överlev. Kan säga att det var betydligt jobbigare att bita ihop den här gången.
Till slut, när jag var klar med min 2,7 km tänkte jag smyga uppför trappen men då stoppade hon mig för det var dags att öva vändningar. Och så kallar hon mig för hård PT? Bra träning är det hur som helst. 90 minuter i dag.

I morse var jag uppe före tuppen och betade av mina snabbaste 11,11 km någonsin. Och sen till Falun och VM. Hamnade med norska klacken (fast det tror jag nog man gör oavsett vart man hamnar) som fick se sina landsmän ta två VM-guld. 
Jag var också glad för svenskorna tog VM-silver, herrarna fick problem med materialet och fick se sig besegrade. Men spännande hela vägen, skrek mig hes i båda finalerna. Och alltså, dessa norrmän. De är helt underbara. Klockan 11 var det full fart i deras läger med skönsång och bira. Och annat.
Nu packar jag det sista för att dra till England i några dagar. Utan skidor men löpargrejer och simgrejer med. Underbara kollegan i England har valt hotell efter mina intressen. Löööööve.

Inga kommentarer: