måndag 16 februari 2015

Fifty shades of....

Nä, jag har inte sett filmen. Inte läst böckerna (trots ett par försök faktiskt, språket i svenska böckerna är lite för... fattigt för att jag ska tilltalas, kanske bättre att läsa på engelska). Och ärligt talat orkar jag inte bry mig. Det är lite för mycket bara.

Men vilken hype! Feministsidan hos mig protesterar lite lätt mot "åh du stora starka rika karl kom och gör vad du vill med mig bara du älskar mig ytte-pytte-lite, i alla fall på söndagar mellan 16 och 16:30" men å andra sidan kanske något par får till en bra stund i sängen efter filmvisning så i så fall win-win.

Men är det premiärhelg så är det. Därför firade jag genom att låta mina kära crossfit-deltagare känna på 50 shades of-wod'en i går. De fick själva fylla i ordet om det nu var heaven, hell eller som en av killarna sa "50 shades of spyor". Inte så glammigt kanske men jisses vilken bra träning både för uthållighet men framför allt för huvudet. Fokusera framåt, framåt, framåt. Sugen på att testa? Här är upplägget. Kör hårt!
ps. De 50 extra chins/knees to elbows görs som mellanstick i den stora wod'en. ds. Om du undrar.

Inga kommentarer: