tisdag 17 februari 2015

Fettisdagen

Morgondate i dag med SSSSara. Hade överlåtit planerandet av pass till henne. Vet inte om hon snokar på min blogg eller vad hon gör men på något sätt lyckas hon alltid lägga in de där övningarna som jag är sämst på när hon får bestämma. Jag vill ju bara göra saker jag är bra på. :)
Dagens tema var 20 shades of hundringar. Såg lätt ut. Var inte lätt. Var typ skitjobbigt. Kände redan på insimmet att det blir en tuff timme i bassängen men bit ihop, bit ihop. Sara har både lämnat blod och sprungit långpass dagarna innan så då tänkte jag att tanten kanske hade en chans ändå men nej. Hon skulle typ behöva amputera armarna för att jag ska ha en rimlig chans.
Någonstans där i mitten kom jag på den briljanta idén att jag nog ska ta energin som jag lägger på att gnälla över hur jobbigt det är på att simma i stället. Bra tänkt. Fortsätt simma.....

Fick utmana mig i dag med att göra fjärilskickar - kul ju! Låren stumma som aldrig förr och magen skrek så jag tror jag gjorde rätt trots att jag nog mer såg ut som en mask än en snygg fjäril.

Så då var denna dagen inledd. Nu återstår ett svinga-kulor-pass innan dagen är fulländad. Smider planer....

Inga kommentarer: