tisdag 3 februari 2015

Skräcken i badhuset

Fastnade på Arlanda i går kväll, fast höll nästan på att fastna i Tyskland så Arlanda var ju rätt land i alla fall. MEN, det blir lite lätt logistiskt omöjligt att hinna till bassängen hemma till 06:40. Lite. Även om man som jag är en obotlig tidsoptimist. Fick skicka meddelande om ändrade planer till simpolarna. Men den ena hade tydligen bestämt sig för att simma med mig ändå för rätt vad det var så infann hon sig också vid bassängkanten efter jobbet. Och nu vet jag varför.

1. Marre ska ur komfortzonen kosta vad det kosta vill.
Japp. Hon fick nämligen sätta ihop dagens schema (hur vågar jag?). Lite insim, teknik och sen PANG en fyrahundring där varje hundring avslutades med en snabb tjugofemma. Sen accelererande 50'or och retarderande (?) 50'or. Snyggt avslut med supersprint. Sug på det. Över max halva längden och sen bara överlev resten. Kan säga det var på näppen att jag överlevde. Kan också säga att det var det jobbigaste jag gjort på väldigt länge. Tempoväxlingar - jo jag tackar jag.

2. Marres mål.
I helgen var vi på utbildning och av någon anledning sa jag att mitt mål är att kunna voltvända (jo, jag vill ju det). När passet är slut frågar därför dejten lite lätt "vart i tankarna är du när det gäller voltvändningar då". Ähum. Typ att jag kollar You Tube... Nähä, inte räckte det. Så nu ska hon tvinga mig ur zonen här också. Hur ska det här sluta?

Jag tror hon bara är lite sur för att hon fick göra 64 burpees på mitt förra crossfit-pass. Fick nämligen den här fina bilden från henne då.

Hoppas det går över...


Inga kommentarer: