fredag 15 november 2013

Fredagsfeeling

Livet flyger fram nu, allt går snabbt, allt stressas fram, det är jobb väldigt många av mina vakna timmar, resten är sitta-i-bilen-på-väg-mot-jobb-orter, fixa NewBody-beställningar, skicka kram-sms till Dottern, hinna pussa på Sonen, planera träning, träning, sucka över livets orättvisor. Och så försöker jag ändå mitt i någonstans att vara tacksam. Väldigt tacksam över mitt liv, min familj, mina nära och kära, mina vänner, min kropp. Ja, det där som man gärna tar för givet när allt går så himla fort.
I dag är jag tacksam över att jag kom iväg på min morgonsimning, det är något segt i min värld att kliva ur bassängen 20:00, hänga baddräkten på tork och sedan kliva i bassängen 06:45. Men bevisligen fungerar det alldeles ypperligt.
När jag har superjobbat jättefort ska jag sätta mig i en bil mot Motala och mot Spartan med underbara kompisen Johanna. Vi ska svinga, dricka vin, titta yttepyttelite på fotboll (jättebambamycket säger Johanna), svinga igen och förhoppningsvis bli Spartan Certifierade Instruktörer framåt kvällskröken på söndagen. Energipåfyllning som heter duga!

Inga kommentarer: